Er du lei av å betale skyhøye priser for padel, squash og tennis racketer og annet utstyr i butikkene og på treningssentrene? Vi gjør noe med saken!

Racketbutikken.no, den norske racketspesialisten, bygger på et fundament som strekker seg helt tilbake i 2006. I Racketbutikken.no har vi nå samlet de mest populære racketsportene, padel, squash og tennis, med racketer og utstyr i én felles nettbutikk. Vi har som målsetning å tilby racketsportentusiaster over hele landet de beste og nyeste produktene til markedets laveste priser.

For å klare dette importerer vi direkte fra produsentene, kjøper inn i store kvanta, har lave marginer og fokuserer på effektiv drift og logistikk. Når du handler hos oss betaler du med kredittkort online.  Vi etterstreber å sende ut varene så raskt som mulig, og normalt får du varene levert allerede etter 1-4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Etter at bestillingen er behandlet får du tilsendt et sporingsnummer, slik at du kan se hvor pakken din til enhver tid befinner seg.

Vi som jobber i Racketbutikken.no

Vi som driver Racketbutikken.no er selv aktive spillere og har derfor førstehånds erfaring med produktene vi selger. Målsetningen er ikke å ha en avansert butikk med en overflod av produkter, men en butikk som er enkel og oversiktlig, og som kan tilby de beste kvalitetsproduktene til en lav pris. Alle produkter er nøye vurdert og håndplukket av oss, og vi selger kun produkter som vi kan stå inne for. Du slipper dermed å måtte lete gjennom en jungel med ukurante modeller for å finne utstyret som vil gjøre deg fornøyd. Hos oss finner du kun det beste, uansett hvilket nivå du spiller på.

Racketbutikken.no ble etablert av Stig Olsen, Ståle Eikeri og Daniel Tandberg-Johansen.

Stig Olsen har spilt på det norske squashlandslaget i en årrekke og vunnet norgesmesterskapet 5 ganger. Stig Olsen har også vært landslagstrener for det norske landslaget i squash. I de senere årene har han også spilt mye padel.

Ståle Eikeri er en ivrig padel-, squash- og tennisspiller som har spilt og spiller alle sportene på klubbnivå gjennom en årrekke, spilt squashturneringer på nest høyeste nivå i Norge og kjenner sportene og miljøene inngående.

Daniel Tandberg-Johansen har gjennom mange år vært med å bygge opp nye forretningskonsepter, og bl.a. etablert webbutikk for treningsutstyr, www.treningsrom.no sammen med Ståle Eikeri og selvsagt www.squashbutikken.no. Han er også en ivrig mosjonist.

Savner du noe i Racketbutikken.no?

Vi har et bredt kontaktnett, både innenfor miljøene og på leverandørsiden i inn- og utland, og vi kan også skaffe produkter som ikke ligger ute i nettbutikken. Leveringstiden vil i slike tilfeller bli noe lengre, men vi kan garantere at prisen på produktene du kjøper fra oss alltid vil være lavere enn den du finner i butikkene.

 

Har du spørsmål til utstyr?

Vi har unik erfaring på utstyr til padel, squash og tennis. Dersom du lurer hva slags utstyr du skal kjøpe, kan du ringe Ståle Eikeri for å finne ut hva slags utstyr du bør velge. Ståle Eikeri sitt mobil nummer er 907 30 507.

Har du spørsmål eller kommentarer kan du også fylle ut vårt kontaktskjema, så svarer vi deg så fort som mulig.

Vår postadresse er:

SPORTMATIC AS
v/Racketbutikken.no

Langteigåsen 22
1274 Oslo

Epost: salg@racketbutikken.no

Racketbutikken.no eies og drives av Sportmatic AS:

Stig Olsen (mobil 920 33 365)
Ståle Eikeri (mobil 907 30 507) og